Wie ben ik

Mijn naam is Ilonka Boomgaart eigenaresse van Skin Energy, opgeleid als schoonheidsspecialiste en gecertificeerd Hannah Huidcoach.

In mijn Beauty Cabin geef ik doeltreffende schoonheidsbehandelingen met de producten van het merk Hannah, ontwikkelt door Hannah Hackze en al op de markt sinds 1979.

Ik heb al ervaring sinds mijn 18 de levensjaar en gewerkt in de cosmetica als gediplomeerde schoonheidsspecialiste, visagiste en haarstyliste. Bekend met de meest exclusieve parfumeriemerken als Sisley , Chanel, Estee Lauder, Lancome , Biotherm , Clarins, Shiseido en Clinique.

Als reizend specialiste ook gewerkt voor een cosmetica gerenommeerd bedrijf Elha Cosmetics International te Burgerveen waar ik verantwoordelijk was voor de merken Juvena , Orlane en Gatineau.

Ik heb het altijd leuk gevonden de combinatie te maken van het geven van intensieve schoonheidsbehandelingen en het adviseren in de parfumerie en in de schoonheidssalon op het gebied van huidverzorging, haar en make-up.

Ik maak mensen graag blij met een mooie huid en ik wil graag het gevoel mee geven dat je er goed uitziet .

Dat is mijn passie om iedere huid, ongeacht leeftijd, weer in balans te brengen, de huid de mogelijkheid te bieden om te herstellen en om een gezonde huidconditie te realiseren middels een stappenplan. Door nieuwe technieken en produkten toe te passen, vertraag je de natuurlijke rimpelvorming en littekenweefsel.

Ik hoop je snel te zien om zelf te ontdekken wat Hannah voor jou kan doen!!

Your Skin Is My Care!

HANNAH Xperience 45 min

Een HANNAH Xperience 45 min is een korte behandeling die onder andere bestaat uit een huidmeting met de Skin Analyser. Aan de hand van de huidmeting en uw wensen wordt de behandeling uitgevoerd met daarin de 5 stappen van HANNAH reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen.

HANNAH Xperience 60 min

Voor iedereen die er snel en goed uit wilt zien, maar weinig tijd heeft! Een HANNAH Xperience is een behandeling van een uur, waarin de 5 stappen van het HANNAH systeem gevolgd zullen worden. De huidcoach zal een behandeling op maat verzorgen op basis van de huidmetingen.
Vocht, vet en de PH-waarde van de huid worden gemeten.

HANNAH Xperience 90 min

Een HANNAH Xperience plus behandeling is gelijk aan de HANNAH Xperience 60 min, echter in deze behandeling wordt zowel de bindweefselmassage als /of de klassieke massage toegepast. In deze behandeling krijgt je huid een enorme boost met huidverbetering als resultaat!

HANNAH voor men

Mannen worden mooier naarmate ze ouder worden is een gezegde. De spiegel zegt vaak iets anders. Voor alle mannen van Nieuw Vennep en daarbuiten , nog niet gevonden wat je wilt zien?
Ontdek Hannah in een Skin Treatment aangepast aan de mannen huid. Hierin wordt onmiddellijk zichtbaar het nut van” mannencosmetica” en ziet de mannenhuid er gezonder, stoerder en sterker uit.
Een visitekaartje voor iedere man. Inmiddels zijn er 30 % van al onze salonklanten, de mannen!

Volg ons!

Maak snel een afspraak voor een HANNAH Xperience!

Zuiderpoort 84
2152 RH Nieuw Vennep

CONTACTS
Email: info@skin-energy.nl
Tel: 0252 – 503 566
Mob: 06-22 72 69 51
KvK: 62604627
NL43ABNA0588609269

Let op! Pinbetaling is nog niet mogelijk