Over HANNAH

Sinds 1979 staat HANNAH voor huidverbetering! 

Het ongekende specialisme in huidverbetering, 

jarenlange praktijkervaring en het absolute pionierschap inzake de revolutionaire bindweefselmassage hebben tezamen geleid tot een effectief stappenplan voor de huid. Dit unieke totaalconcept heeft als voornaamste doel: een effectieve en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen!

HANNAH is al sinds 1979 een begrip op het gebied van duurzame huidverbetering en heeft inmiddels meer dan 400 huidcoaches in Nederland! hannah staat voor een uniek en ongeëvenaard totaalconcept met effectieve huidverbeterende behandelmethodes zoals de revolutionaire bindweefselmassage in combinatie met de meest vooruitstrevende en geavanceerde producten welke in Nederland worden ontwikkeld en geproduceerd.

Exclusief voor Nieuw Vennep!

Hannah is volop in beweging, zichtbaar in de media! Staat onder andere in de Linda, Talkies, 100 % NL!

HANNAH Xperience 45 min

Een HANNAH Xperience 45 min is een korte behandeling die onder andere bestaat uit een huidmeting met de Skin Analyser. Aan de hand van de huidmeting en uw wensen wordt de behandeling uitgevoerd met daarin de 5 stappen van HANNAH reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen.

HANNAH Xperience 60 min

Voor iedereen die er snel en goed uit wilt zien, maar weinig tijd heeft! Een HANNAH Xperience is een behandeling van een uur, waarin de 5 stappen van het HANNAH systeem gevolgd zullen worden. De huidcoach zal een behandeling op maat verzorgen op basis van de huidmetingen.
Vocht, vet en de PH-waarde van de huid worden gemeten.

HANNAH Xperience 90 min

Een HANNAH Xperience plus behandeling is gelijk aan de HANNAH Xperience 60 min, echter in deze behandeling wordt zowel de bindweefselmassage als /of de klassieke massage toegepast. In deze behandeling krijgt je huid een enorme boost met huidverbetering als resultaat!

HANNAH voor men

Mannen worden mooier naarmate ze ouder worden is een gezegde. De spiegel zegt vaak iets anders. Voor alle mannen van Nieuw Vennep en daarbuiten , nog niet gevonden wat je wilt zien?
Ontdek Hannah in een Skin Treatment aangepast aan de mannen huid. Hierin wordt onmiddellijk zichtbaar het nut van” mannencosmetica” en ziet de mannenhuid er gezonder, stoerder en sterker uit.
Een visitekaartje voor iedere man. Inmiddels zijn er 30 % van al onze salonklanten, de mannen!

Volg ons!

Maak snel een afspraak voor een HANNAH Xperience!

Zuiderpoort 84
2152 RH Nieuw Vennep

CONTACTS
Email: info@skin-energy.nl
Tel: 0252 – 503 566
Mob: 06-22 72 69 51
KvK: 62604627
NL43ABNA0588609269

Let op! Pinbetaling is nog niet mogelijk